top of page

DOCENTEN

& SUPERVISOREN

Mevr. drs. W. D. Dondorp  
Onderwijskundig Pedagoog, Registerpsycholoog N.I.P Gezondheidszorg. Directeur Pedagogisch Psychologisch Centrum Heemstede en hoofddocent van de 4 modules en Masterclass Tekenanalyse. Werkzaam in privépraktijk te Heemstede. Wanda Dondorp verzorgt ook cursussen, o.a. bij het RINO (Noord-Holland) en is supervisor Analytische Tekentherapie. 
Doceert: methodiek, didactiek, theorie en praktijk Tekenanalyse.                                 

Uitgebreide profielschets

Dhr. dr. K. Vos 
Psycholoog, socioloog en supervisor, verzorgt bij diverse opleidingen op het gebied van de toegepaste psychologie, colleges en trainingen.
Doceert: verschillende psychologische invalshoeken, waaronder het Jungiaans gedachtegoed en transactionele analyse.

Uitgebreide profielschets

Mevr. drs. G. Veen  

Psychoanalyticus en Psychotherapeut, opleider en supervisor NPaV, werkzaam als vrij gevestigd psychoanalyticus Gerdine Veen.

Doceert: vanuit de psychoanalytische invalshoek over depressie , trauma en narcisme.

Mevr. drs. Pauline Slot

Schrijver en schrijfdocent.

Als gepromoveerd neerlandicus heeft ze een lange staat van dienst in schrijftrainingen en begeleiding. Pauline doorziet snel grote lijnen, heeft een scherp oog voor veelzeggende details, en is een open en betrokken docent.

Ze werkt voor uiteenlopende organisaties, maar gaat ook graag met individuele schrijvers om te tafel zitten. Aan de Radboud Universiteit doceert ze wetenschappelijk schrijven, aan de Universiteit Leiden geeft ze Narrative Care en Creatief Schrijven. Als schrijver publiceerde ze tot nu toe zeven romans en twee literaire non-fictieboeken.

Beschikbaar als scriptiebegeleider

Meer informatie op haar website: www.paulineslot.nl. Op Paulines LinkedIn-pagina is te zien waar ze zich momenteel zoal mee bezighoudt.

pauline slot.jpg
bottom of page